BMW X1 met lange wielbasis perfect voor Nederland

De BMW X1 met lange wielbasis is ideaal voor ons Nederlanders.

De BMW X1 van de derde generatie is nu een paar maandjes op de markt en een ongekend succes. De kleinste BMW-crossover ging maar liefst 395 keer over de toonbank de afgelopen drie maanden dit jaar. Daarmee is de X1 populairder dan de Mercedes-Benz GLA en Audi Q3. En dan tellen we de iX1 nog niet eens mee, dat is de elektrische versie. Daar werden er 476 van verkocht.

Handig bij de X1 is de verschuifbare achterbank, waardoor je kan kiezen tussen meer bagageruimte of meer zitruimte voor de achterpassagiers. Maar nu is er een versie die beide voor je kan combineren: de BMW X1 met lange wielbasis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *